Sponsorer


Vi hjälper dig att synas

Patrik Gillner

072-5001624


Gillner Konsult AB


Klippning, Färgning, Frans+brynfärgning, Medicinsk fotvård, Naprapatbehandlingar

Fotterapeut - Josephine Näslund                                       Frisör - Annelie Widholm

073-9928419                                                                         0157-12002

Frisör - Lisa Nordin                                                                Leg.Naprapat - Gustav Ingestad

0157-12002                                                                           0157-12080


Sofielund är en företagsgrupp med verksamhet i mellersta och västra Sörmland. Företaget äger och förvaltar ett fastighetsbestånd i Flen, Malmköping och Vingåker som omfattar totalt 38 000 kvm uthyrningsbar yta. Därav är 19 000 m2 bostäder (261 lägenheter), 9 000 m2 kontor och butiker och 10 000 m2 hotell, industri och lager.


Sagostigen ligger mitt i Sörmland i närheten av orterna Malmköping och Hälleforsnäs i Flens kommun. Det annorlunda sagolandet drivs ekologiskt och är KRAV-märkt.
Sagostigen-upplevelse-1966.

Café - hembakt kaffebröd/bröd, ekologiskt, smörgåsar,sallader, Sia-glass, pannkakor för barnen, korv/mos, catering. Lekpark, Ponnyridning, Barnteater, Husdjur- får, gris, höns, kaniner. Presentbod, Konferens Sörmland.


Privatperson, företagare, mamma, pappa eller mormor – vi vill ge alla ett enklare BilLiv. Det är också därför vi erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av produkter.


Vi ger allt för Flens bästa
Ett bemötande likt ett besök hos goda vänner. En inspirerande miljö och kunskap som hjälper dig att upptäcka nya smaker. En bredd som inte stannar vid sortiment, utan också visar sig i det vi gör här på orten. 


Dags att flytta? Vi hjälper dig.
LKM Solutions AB är ett företag med inriktning på bohagsflytt, företagsflytt, flyttstädning, och trädgård. Även mindre byggnationer arbetar vi med.


I Flens kommun – Sörmlands hjärta – lever och verkar cirka 16 500 människor. Den till ytan stora kommunen är belägen mitt i Sörmland med närhet till allt - den vackra sörmländska naturen på pendlingsavstånd till Stockholm och andra större städer.

Kommunen består av åtta orter med sin alldeles unika särprägel. Flen, Malmköping och Hälleforsnäs är de tre största. Här finns också Mellösa, Sparreholm, Skebokvarn, Bettna och Vadsbro.