Pga det rådande läget gällande Covid-19 och restriktioner i Södermanland kommer vi from Måndag 9/11 ha ett uppehåll tillsvidare.
Vi återkommer med information om när spel i halligan kan återupptas.

Mvh Birgitta & Sten


Halligan

Halligan spelas Måndagar f.r.o.m. 14.e September

kl: 18.00 och 19.50

Angående Corona viruset Covid-19

Från och med den 11.e Augusti har vi åter öppet men på grund av det rådande läget i och med Covid-19 ber vi alla våra besökare följa rekommendationerna och förhållningsreglerna som råder i samhället. 
Följ oss gärna på våra sociala kanaler, Facebook och instagram för att snabbast få information om vad som händer i hallen.
Vid frågor kontakta gärna oss via mail eller telefon.

Dom spelare som börjar spela kl: 18.00 måste lämna banorna samt omklädningsrum innan nya spelare som ska spela 19.50 får lov att komma in i omklädningsrummen.

Ta hand om er och era nära
Mvh Birgitta & Sten


Kom och delta i Halligan – Flens Bowlingscafés motsvarighet till Korpen. Vi kommer snart att starta om ligan då vi har ny regi i bowlinghallen.

Alla är välkomna att anmäla sitt lag till Halligan – företag, föreningar, kompisgäng, bowlare och pensionärer. Vi meddelar alla lag så snart datum för ligastarten är satta. Datumet kommer även att publiceras här på hemsidan samt i våra sociala medier.

I Halligan tävlar man i tremannalag. Vi använder oss av ett handikappsystem för att alla, även mindre erfarna bowlare, ska ha en god chans att vinna.

Vid eventuella frågor samt för att anmäla ditt lag ber vi er kontakta oss på telefonnummer: 070-237 99 57